WhatsApp
TurkishExporter talepler ile çabasız bir şekilde buluşmak için, son derece yararlı bir platformdur...

Üyeliğimizin 4. ayında, TurkishExporter taleplerinden ilk ihracatımızı Güney Afrika’ya gerçekleştirdik. Bu ay 2. ihracatımızı Panama’ya yaptık.

TurkishExporter talepler ile çabasız bir şekilde buluşmak için, son derece yararlı bir platformdur...

SSB GLOBAL, ihracat ve ithalat yapmak isteyen üretici ve alıcı arasındaki doğru eşleşmeyi sağlayan ve süreci güvenli kılan bir hizmet şirketidir. Bu bağlamda, bir yandan markamız Miss Kitchenware ile mutfak ve ev gereçleri kategorisinde tedarik sağlamakta öte yandan, danışmanlık kapsamında şirketlerin ilgili departmanları konumunda veya bu departmanlara destek konumunda hizmet vermekteyiz.

Doğru üretici-alıcı eşleşmelerini yapabilmek için birçok kanal elbette mevcut, ancak bizim için en hızlı ve kolay olanı Turkishexporter.com.tr! Günlük gelen bültenlerde seçtiğimiz sektör başlıkları ile ilgili talepler önümüze düştükten sonra, yapmamız gereken tek şey; bu taleplere hızlı dönüşler sağlamak… Öte yandan, tanımlanan kredi sistemi ile kayıtlı olduğumuz sektörler dışında da taleplere ulaşabiliyor olmamız işin artısı! Örnek verecek olursak, Panama için mutfak kategorisinden iletişime geçip bambaşka bir sektörden satış yaptık. Bu şekilde, üyeliğimizin 9. ayına geldiğimiz şu günlerde, yaklaşık 400 mail adresi içeren müşteri portföyümüzü de oluşturmuş olduk. Üyeliğimizin 4. ayında, TurkishExporter taleplerinden ilk ihracatımızı Güney Afrika’ya gerçekleştirdik. Bu ay 2. ihracatımızı Panama’ya yaptık. Her ikisinin de devamlılığını öngörüyoruz. TurkishExporter ile yazışmaya başladığımız ve sonrasında yüzyüze de görüşme fırsatı bulduğumuz 5 müşterimizle daha süreçlerimizi olumlu yönde devam ettirmekteyiz.

Hedefe yönelik, “nokta atış” tabir edebileceğimiz talepler ile çabasız bir şekilde buluşmak için, TurkishExporter son derece yararlı bir platformdur. TurkishExporter ekibine teşekkür eder, üye olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederiz…

ESRA ÖZGÜL TERZİ

Sales Manager

SSB GLOBAL PLASTİK İNŞAAT LTD. ŞTİ.