WhatsApp
TurkishExporter.net ile ihracatlarımızın daha da artacağına inanıyorum...

Turkish Exporter ile mevcut ihracatımıza Dubai ve Fransa’yı eklemiş olduk ve ilk ihracatlarımızı bu ülkelere gerçekleştirdik.Turkish Exporter ailesi ile ortak çalışma sonucunda Türkiye için ihracat hedeflerimizi daha çok artıracağımıza inanıyorum.

TurkishExporter.net ile ihracatlarımızın daha da artacağına inanıyorum...

Firmamız çelik kapı sektörünün ilklerinden olup,1992 yılında kurulmuş, yapmış olduğu yenilikler, ürün zenginliği ve kalitesiyle sektörünün lider firmasıdır.

Külça Çelik Kapı 27 yıllık köklü bir şirkettir ve yaklaşık 75 seçkin bayiye sahiptir. Yıllık satışının %30'unu yurt içi pazara, %70'ini yurtdışı pazara yapmaktadır. Kuruluşundan itibaren Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veren firmamız, Türkiye'de bir ilke imza atarak ekstra güvenlik sistemi olan tırnaklı sistemi geliştirdi.

Şirketimizin prensibi yüksek kaliteli ürünlerimizi rekabetçi fiyatlarla sunmak, yaptığı yeniliklerle çelik kapı güvenliğini her geçen gün daha da artırmak, estetik olarak daha modern çelik kapılar yapmak, değişen pazar şartlarına cevap verebilecek aktif bir organizasyon yapısı oluşturmak ve yapılan her işte yüksek ahlaki standartlar dahilinde güvenirlik ilkesiyle hareket etmektir.

Külça Çelik Kapı bünyesinde aktif olarak 24 ülkeye ihracatımız vardır. Başlıca ülkeler; Ürdün, Avusturya, Suudi Arabistan, Nijerya, Sudan, Kuveyt, Ürdün, Filistin, İsrail, Yemen, Azerbaycan, Arnavutluk, Ukrayna, Almanya, Hollanda ve Belçika’dır.

Turkish Exporter ile mevcut ihracatımıza Dubai ve Fransa’yı eklemiş olduk ve ilk ihracatlarımızı bu ülkelere gerçekleştirdik.Turkish Exporter ailesi ile ortak çalışma sonucunda Türkiye için ihracat hedeflerimizi daha çok artıracağımıza inanıyorum. Kalitesine son derece güvendiğimiz ürünlerimizi Turkish Exporter ile dünyanın her yerinde gösterebiliyor ve tanıtımını yapabiliyoruz.

Bunu da "Bir Ömür Dostça " sloganı ile bütünleştirmek en büyük hedefimizdir.

Turkish Exporter ailesinin her adımda size yardımcı olan ilgili çalışanları ve bizimle bire bir ilgilenen Ayşe Pınar ve Esra Özdemir; ayrıyeten tüm Turkish Exporter ailesine teşekkürlerimi iletiyorum.

KAMER İLİK

Dış Ticaret Müdür Yardımcısı

KÜLÇA ÇELİK KAPI VE MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.